Road Trippin’

BOEKEN

AGENDA

Nog geen agenda items

Omschrijving

Als je terugdenkt aan de jaren ‘90 tot nu, denk je aan Pearl Jam, Alice in Chains, Stone Temple Pilots, Nirvana, Kings of Leon en The Red Hot Chili Peppers. Althans, als het aan de mannen van Road Trippin’ ligt. Road Trippin’ heeft de hits van deze Grunge giganten in een akoestisch jasje gestoken. In combinatie met een contrabas maakt het de specifieke typerende sound helemaal af.  

Frontman Jeroen Camfferman zat hiervoor in meerdere bands en deed mee aan diverse talentenjachten op TV, zoals onder andere The Voice en het Haags Minuutje. De sympathieke muzikant leerde in de Haagse muziekscene Ben Bril en Mitchell Hulsebosch kennen. Alle drie deelde ze de liefde voor de grunge sound. Na wat jamsessies besloten ze om semi akoestische grungecovers in een Road Trippin’ dipsausje te gieten.

De band is een graag geziene act in de Haagse muziekcafés en treden regelmatig op in Foots, Het Hoekpandje, De Oude Mol,  Café de Buuf en Café de Butler. Road Trippin’ is er helemaal klaar voor om ook buiten Den Haag hun prachtige covers en eigen werk ten gehore te brengen.

Eigen details

Duur optreden Maximaal 3 sets á 45 minuten
Geschikt voor Bedrijfsfeest, Festival, (Muziek-)café

Video

Genres

Comments